Pure waanzin (veiling)

Pure waanzin!

 

Het idee van de veiling ontstond aan een hoog tafeltje in de kantine van KVK Westmalle. Misschien was het wel hetzelfde tafeltje waar meer dan 10 jaar geleden vriendschapsbanden zijn ontstaan die elke storm zullen doorstaan. Een veiling,  waarom ook niet, op een uitzondering na zijn we dan ook allen sterk met de hamer.

 

De voorbereiding verliep nochtans niet vlekkeloos. Het verzamelen van stukken was moeilijker dan verwacht.

Door ons enthousiasme liep er wel eens iets verkeerd, daar zijn we ons van bewust. Het deed ons dan ook plezier om te zien dat toch heel wat mensen het evenement ondersteunden.

 

De apotheose was afgelopen vrijdag 6 oktober. De hamer viel voor de eerste keer om 19.20h.

€5, €10, €40 …De euro’s stroomden binnen. Wauw! Enkele uren laten overheerste een euforisch gevoel.

Het resultaat van de veiling: enkel blije gezichten, toffe reacties, kleine opmerkingen (allen positief bedoeld) en een aardige opbrengst voor de club.

 

Enkele bedankjes zijn hier dan ook op zijn plaats. We gaan niet doordrammen over wat of wie niet, want ondanks alles zijn wij kritische, maar positieve gasten met een groot blauw-zwart hart.

Bedankt voor alle steun via sponsoring, het aanbieden van spullen, en voor het talrijk aanwezig zijn op de veiling (enkelen hadden er zelfs een serieuze autorit voor over).

Ook bedankt aan onze voetballers senioren KVK (ook diegenen die al dan niet tijdelijk de club hebben verlaten). Bedankt gasten!

Jullie aanwezigheid en spontane hulp versterkt onze one team, one dream filosofie.

Bedankt aan het bestuur voor jullie bijna voltallige aanwezigheid, steun en waardering.

Tot slot: bedankt aan het voltallige Veilingteam (jullie weten het zelf wel)!

 

Editie 2 is in voorbereiding.

Getekend,

                roepnummer 945

KVK Westmalle © 2017 Frontier Theme