Sint Lenaarts – 1° Elftal

Wat een zondag! De eerste derby tussen Westmalle en Sint-Lenaarts (B) draaide uit in het voordeel van Westmalle. Na een doelpunt van Axel Wens en een heerlijke treffer van Ruben Gilops, legde Louis ‘louke’ Goossens opnieuw een goal in het mandje en lag de einstand vast. 0-3.

De 3 punten mee naar huis nemen was niet de enige overwinning waarvan Westmalle mocht genieten deze zondag. Fabian Verdult recupereerde van een zware knieblessure en stond na meer dan een jaar weer tussen onze blauwen op het veld!

Na een 6 op 6 staan de neuzen van de jonge ploeg allemaal in dezelfde richting. Een mooi moment om een reeks neer te zetten!

Volgende speeldag zijn onze blauwen vrij. De week nadien gaat Westmalle de strijd aan met zwarte beest SK Brecht. Ze rekenen op uw steun om hen mee naar de 3 punten te sturen! Wij verwachten jullie op 12 november om 14u30 in de Eddy de Peuter-Arena.

Tot dan!

Forza KV! 

KVK Westmalle © 2017 Frontier Theme