matchverslag Wortel – U 10

Wortel – U 10

Onze U10 begonnen hun match dit weekend op Wortel met Xander in de goal; Arne, Edward en Kobe C achteraan; Tibo, Ralph en de witte op het middenveld en Jasper vooraan in de spits.  Derricho start op de bank.  Het eerste kwartier was KVK voetballend beter, maar de bal viel niet goed.  Zo kon Wortel het eerste kwartier met een 3-2 voorsprong gaan rusten.  Arne en Tibo zorgden ervoor dat we toch nog in het kielzog van Wortel bleven.  Het tweede kwartier ging het licht echter even uit bij het ganse team.  8-3 bij de rust was het harde maar correcte verdikt.  Al willen we de mooie goal van Derricho, op assist van Arne, wel vermelden.  Bij de rust wisselen Jasper en Xander van plaats, alsook Ralph en Edward.  Onze U10 tonen zich uiterst weerbaar en herstellen het evenwicht in het 3e kwart.  Kobe B scoort de 8-4 op aangeven van Tibo.  Ook het laatste kwart zijn onze jongens de evenknie van Wortel en de match wordt afgefloten op 9-5 na een tweede goal van Kobe B.

We onthouden dat de ganse ploeg het hoofd niet heeft laten hangen na een moeilijk 2e kwart, maar zich terug in de match geknokt heeft.

 

KVK Westmalle © 2017 Frontier Theme