Hoe lid worden?

Om een speler of speelster aan te sluiten, heeft KVK Westmalle een ingevulde spelersfiche nodig.  U kan deze in pdf of excel formaat terugvinden op deze pagina.  We vragen om deze volledig in te vullen en getekend terug te sturen.

Link naar pdf ledenfiche: https://1drv.ms/b/s!AqBB0Ymln9pymgJ5IjhU5pgoQvs_?e=GHXsv3

Link naar excel ledenfiche: https://1drv.ms/x/s!AqBB0Ymln9pymn8EEOX7OIcivIQs?e=778HQt

Voor buitenlandse spelers of speelsters is er extra informatie nodig. Ook deze wordt duidelijk via de ledenfiche opgevraagd.

Is de speler met buitenlandse nationaliteit ook nog minderjarig (jonger dan 18 jaar), dan moet er ook een verklaring ivm de samenstelling van het gezin aangevraagd worden.  Dit is een document af te leveren door het gemeentebestuur van de woonplaats van de speler of speelster. 

Al deze gegevens dienen bezorgd te worden aan de club via het email adres onderaan de ledenfiche.  Een verantwoordelijke neemt dan contact met u op voor de verdere afhandeling.

Van zodra het aansluitingsformulier is opgesteld op basis van de ledenfiche, moet het door een wettige vertegenwoordiger (in geval van een minderjarige speler) of door de speler zelf ondertekend worden.

De ondertekening gebeurt via een digitale handtekening (met kaartlezer en e-ID met pincode). In dat geval wordt de aansluiting meteen gevalideerd door de voetbalbond en is de speler onmiddellijk speelgerechtigd (mits voorafgaandelijke betaling van het lidgeld).


Onze sponsors