Clubnieuws

Corona update


Corona update


Beste ouders en spelers,

 

De federale regering heeft gisteren beslist om de bestaande maatregelen nog verder te verstrengen.  Hierbij hebben ze onder andere beslist om de herfstvakantie te verlengen tot en met 15 november.

Hiermee beoogt de overheid een broodnodige reset en harde stop aan de verdere verspreiding van Covid-19.  Het uiteindelijke doel van de overheid is om de scholen maximaal open te kunnen houden.

En zij oordelen dat we hiervoor allemaal even onze vrijheden en pleziertjes opzij moeten zetten.

 

Als bestuur van KVK Westmalle erkennen wij dat school lopen voor kinderen van essentieel belang is en dat voetbal daarentegen enkel een belangrijke bijzaak is.

 

In groep blijven trainen in de huidige omstandigheden zou de sluiting van de scholen tot en met 15 november nutteloos maken in onze ogen.  Vandaar vinden we dat wij als club onze verantwoordelijkheid moeten nemen en hebben we de moeilijke beslissing genomen om voor 14 dagen alle trainingen op te schorten.  Dus net als alle scholen zal onze club volledig gesloten blijven tot en met zondag 15 november.  Niettegenstaande hopen we dat onze spelers blijven bewegen, maar dan even op zichzelf.

 

Dit is een zeer zware beslissing die we als bestuur niet licht nemen.  Niemand van ons wordt hier blij van.

Maar hiermee denken we de effectiviteit van de reset te verhogen en hopen we ons steentje bij te dragen om onze samenleving te ondersteunen.  Uiteindelijk moet dit ook helpen om de druk op onze ziekenhuizen en zorgverleners sneller te verlichten.

 

Na deze periode zullen we de situatie opnieuw bekijken en kunnen we hopelijk de trainingen terug opstarten.

 

Blijf veilig en gezond!

 

De jeugdwerking

Het bestuur

 

Nieuwsarchief


2020   
2019   

Sinterklaasfeest & foto's

25 november - 10:16

Nieuw Stickerboek!

20 oktober - 20:17

Sinterklaasfeest

20 oktober - 19:58

Lavabeker

11 oktober - 11:56

Voorronde Lava beker

30 augustus - 17:44
Trainingsuren jeugd

15 juni - 13:41Vrijetijdspas

12 april - 12:52