Clubnieuws

Nieuwe website voor KVK Westmalle


Het is zover! Onze nieuwe website staat online!

Beste leden, sympathisanten en voetballiefhebbers

De afgelopen maanden hebben heel wat veranderingen plaatsgevonden in de club op sportief en bestuursvlak. Het afgelopen seizoen is een verjonging doorgevoerd nadat het jeugdbestuur is gefusioneerd met het hoofdbestuur. Het nieuwe bestuur wil volop de kaart van eigen jeugd trekken en zet dan ook volop in de verdere ontwikkeling van de eigen jeugd door het ondersteunen & begeleiden van jeugdtrainers.

Met een nieuwe wind horen natuurlijk ook enkele veranderingen. Zo trachten wij ervoor te zorgen dat de communicatie naar alle leden & sympathisanten vlotter verloopt. We hebben ons toegespitst op de mogelijkheden die zich voorstellen bij Facebook. Via Facebook bezorgden we reeds wekelijks de uitslagen van de wedstrijden van alle ploegen in Westmalle en verzorgden we de promotie van onze evenementen. Volgend seizoen willen we nog meer inzetten op het verzamelen van leuke beelden van de jeugdploegen en willen we verder ook enkele jeugdploegen en trainers in de bloemetjes zetten bij sterke prestaties. Onze familieclub leeft!

Met deze nieuwe website hebben we daarnaast ook een platform waarop we alle ploegen kunnen tentoonstellen. Alle ploegen, van jong tot oud hebben elks hun eigen pagina waar je wedstrijdagenda, rangschikking en statistieken kan terugvinden in een handig overzicht. Voor de club een handig instrument om het ledenbestand up-to-date te houden en een fijne vernieuwing voor de gebruikers. In de nabije toekomst streven we er ook naar om de inschrijvingen en de betaling van het lidgeld online te laten gebeuren via de website.

Dus kijk eens rond op de website in zijn nieuwe jasje en leer hem kennen! Je mag van ons nog heel wat verwachten naar het nieuwe seizoen toe!

FORZA KV!

Nieuwsarchief


2019   

Sinterklaasfeest & foto's

25 november - 10:16

Nieuw Stickerboek!

20 oktober - 20:17

Sinterklaasfeest

20 oktober - 19:58

Lavabeker

11 oktober - 11:56

Voorronde Lava beker

30 augustus - 17:44
Trainingsuren jeugd

15 juni - 13:41

Nieuwe website voor KVK Westmalle

22 april - 09:34


Vrijetijdspas

12 april - 12:52