Op zondag 28 augustus richtte KVK Westmalle voor het eerst in vele jaren opnieuw een eigen tornooi in.  En we denken te mogen zeggen dat het een succes was!


Onder een stralende zon konden alle deelnemende U15 ploegen Westmalle, Oostmalle, Zoersel, Antonia, Minderhout en Oelegem zich op het veld sportief uitleven.  Het tornooi had tot doel om de eerste jaars U15 kennis te laten maken met het 11v11 format, alsook met spelen over het ganse veld.  Een doel dat zeker bereikt is. 

Minderhout toonde zich na een spannende finale tegen Zoersel de beste en kroonde zichzelf zonder enig verlies van punten tot winnaar van het tornooi.  Dikke proficiat aan de ganse groep U15 van Minderhout! 

We willen alle ploegen bedanken voor hun deelname!  En aan Oelegem een extra bedankje om last-minute in te vallen en ons tornooi opnieuw volledig te maken.

Ook een dikke 'Dank u' aan de organisatie en alle vrijwilligers van KVK Westmalle om dit mogelijk te maken.

Enige smet op het tornooi is de zware blessure voor een speler van Oostmalle.  De tornooi organisatie en gans KVK Westmalle wenst de speler in kwestie een spoedig herstel!  We hopen hem snel terug tegenover ons te zien staan.

Foto's kan je HIER bekijken.